Novosti iz Clinique kozmetike

Clinique-ov omiljen Dramatically Different Moisturizing Lotion+ dobio je društvo – novu hranjivu kremu koja istovremeno hidratizira, jača i obnavlja hidratantnu barijeru kože kako bi se obranila od vanjskih štetnih utjecaja. Koristeći Dramatically Different Moisturizing Cream dva puta na dan kao dio Clinique 3-Step sistema za njegu kože, pomaže koži da izgleda svježe i blistavije dulje vremena. Nivo vlažnosti, tekstura i blistavost su također obnovljeni.

cliniquekrema

Tijekom godina Clinique stručnjaci istraživali su nove tehnologije i sastojke koji su ih odveli do stvaranja Dramatically Different Moisturizing Cream – „treći korak“ 3 step sistema postaje po teksturi alternativa legendarnom žutom Dramatically Different Moisturizing Lotion+ koji je namijenjen za normalnu i mješovitu kožu te Dramatically Different Moisturizing Gel za masnije tipove kože.

Clinique-DDMC

Za besprijekoran izgled kože, Clinique predstavlja NOVI Beyond Perfecting Foundation + Concealer. 2-u-1 tekući puder i korektor u jednom koji obećava potpuno prekrivanje bez osjećaja težine. Svaki dan. Savršen ten. Nanesite ga kao puder ili kao korektor na ciljana područja. Ova formula prekriva sve, a ne osjeća se. Potpuno prekrivanje, a toliko lagan. I ostaje na vašem licu tijekom cijelog dana.Formula s kojom vaša koža „diše“ prilagođava se svim potrebama vaše kože uz pomoć čestica koje upijaju višak ulja ili hidratiziraju prema potrebi.

Clinique-Beyond-Perfecting-puder

Za svaku ženu koja želi bezvremenski miris, Clinique Aromatics in White započinje snažnim naletom intenzivnog mirisa lišća ljubičice, esencije cistusa i sechuan papra koji vas u trenu uvlači duboko u miris.Srednje note mirisa obavijene su mirisom ružinih latica, esencijom cvijeta naranče i pačulija koje stvaraju harmoničan spoj boja, mirisa i tekstura. Esencija ambera, sivog mošusa i primamljive snage benzoina stvaraju misteriozne note mirisa.

clinique

Komentari