Najšarmantniji caffe u Zagrebu donosi odlične novosti

marlene podrum 2

Najšarmantniji caffe bar u Zagrebu, barem sa sjeverne strane Save, ovih je dana otvorio još jednu etažu. Podrum Marlenke, ili kako mu tepaju, Marlene Underground, zamišljen je kao idealno mjesto za bijeg od stvarnog svijeta, a već poznato retro ‘mix & match’ uređenje dodatno je začinjeno kolažima iz modnih časopisa i ‘problemima’ koje gosti u ovom kvartovskom kafiću ostavljaju na za to kreiranim dopisnicama.

marlene podrum 6

marlene podrum 10

Vlasnici nam kažu da Marlene Underground može ugostiti vaš rođendan, proslavu diplome ili bilo koju drugu prigodu, a srdačno će vas dočekati ako se samo želite na trenutak sakriti od nekog ‘problema’. Ne zaboravite da ga uvijek možete tamo i ostaviti.

marlene podrum 9

marlene podrum 7

Osim podruma, Marlene i dalje surađuje s raznim kreativcima (ne samo glazbenim) te često donosi zabavan program. Nakon zimskog perioda i sudjelovanja u programu Adventa u Zagrebu, a s dolaskom proljeća i ljepšeg vremena, očekujemo novi sadržaj i potpuno buđenje terase. Što sve možete očekivati u popularnoj Marlenki, pratite na Facebook stranici caffea.

marlene podrum 5

marlene podrum 11

marlene podrum 8

marlene podrum 12

Foto: Petar Santini

Komentari