Novogodišnji partyji: treći dio

dsc_8052

Novu godinu u Zagrebu moći ćete dočekati na stvarno različitim lokacija sa još različitijim sadržajem. Na novogodišnju će noć u Laubi nastupiti Kiril Džajkovski uz kojeg će se na pozornicu popeti i njegov prateći romski muzičari te uvesti Zagrepčane u Novu godinu s hitovima “Raise Up Your Hand”, “Lion’s Den”, “Hell Of A Road” ili “Jungle Shadow”.

Pet je godina prošlo od posljednjeg posjeta Džajkovskog Zagrebu, a osim glazbenog iskustva, novogodišnja Lauba predstavit će novi vizualni identitet, scenografiju, efekte i vrhunsku produkciju kojom se ovaj ‘prostor’ po prvi put u novogodišnjoj noći pretvara u klub. Ulaznice su dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark te u Laubi i Matis Absolut Baru.

Sve one koji su u prošlih pet godina dočekivali Nove u kinu Tuškanac uz odlične filmove, izvrsnu glazbu, te dobru hranu i neizostavni pjenušac, a i sve one koji će doći prvi put ovoga 31. prosinca dočekat će nešto drugačiji program od uobičajenih dočeka u klubovima.

ninotchka10

Filmski program donosi od 21 sat film Ninočka s odličnim Greta Garbo (Nina Jakušova/Ninočka), Melvyn Douglas (grof Leon) i Bela Lugosi (Razinjin), dok u  ponoć i trideset munuta sve će nasmijati kultni film Sveta ljubav s Gérardom Depardieuom, Benoîtom Poelvoordeom, Vincentom Lacosteom i Céline Sallette.

Dolazak u kino i početak druženja predviđeni su od 20 sati, dok je prva projekcija u 21 sat. Ulaznica za filmski doček, uz člansku iskaznicu Filmskih programa, stoji 150 kuna, za sve ostale je 200 kuna, a mogu se kupiti u uredu Hrvatskog filmskog saveza, Tuškanac 1, iznad istoimenoga kina od 27. do 30. prosinca od 11 do 17 sati.

Novogodišnji program Ledenog parka oduševit će sve zaljubljenike u novogodišnje provode na otvorenom. U večernjim satima, Ledeni park domaćin je nastupima dvaju sjajnih bendova – za zagrijavanje dočeka zadužen je Uptown Gang, dok  u 23 sata počinje koncert popularne grupe TBF, koja će Zagreb uvesti u 2017. godinu.

Ledeni park klizalište

Na Ledenom parku možete rezervirati svoj stol i dočekati Novu godinu na predivnom Ledenom vidikovcu s kojega se pruža najljepši pogled na klizalište, ali i na ponoćni vatromet koji će označiti početak 2017. godine. Bogata gastronomska ponuda Ledenog parka u ovoj će posebnoj noći okupiti najbolje zagrebačke ugostitelje s vrhunskim specijalitetima sa svih strana svijeta. Na Silvestrovo Ledeni park radi od 10 do 4 sata ujutro, a na Novu godinu otvoren je od 17 i 30 pa do 23 sata. Ulaznice za klizanje za cijelu večer mogu se kupiti na blagajni Ledenog parka ili na ledenipark.hr.

advent-ledeni-park-1

T.R.

Foto: Journal arhiva, Lice grada, Facebook

Komentari