Novogodišnji partyji: drugi dio

(L-r) LEONARDO DiCAPRIO as Jay Gatsby and CAREY MULLIGAN as Daisy Buchanan in Warner Bros. Pictures’ and Village Roadshow Pictures’ drama “THE GREAT GATSBY,” a Warner Bros. Pictures release.

Prošli tjedan počeli smo s popisom mjesta za najbolji doček Nove godine u Zagrebu, a ovime ga nadopunjujemo s odličnim glazbenim i plesnim, stvarno raznovrsnim sadržajem.

U popularnom Swanky Monkey Gardenu 31. prosinca održat će se ‘PrskaNYE 2017’, novogodišnji program u koji će vas uvesti Pill Jackson i Apollo Eighteen. Tulum će sa zagrijavanjem početi već u podne , dok će večernji party početi u 21 sat i završiti negdje u 2017. godini. Dočekat će vas sve sjajno – šljokice, svila, disco show. Sve informacije o najboljem disco tulumu u gradu možete saznati na Facebook stranici.

Za razliku od disca, južnije po Savskoj cesti, u Vintage Industrial Baru, čeka vas, sada već i ‘in house’ bend Kawasaki 3P koji će početak 2017. obilježiti svojim žestokim zvukom. Vjerujemo da će sve one željne nešto energičnijeg provoda zagrebački punk, ska i regge bend u novu godinu uvesti na najbolji mogući način. Sve informacije o dočeku možete saznati na Facebook stranici.

U klubu Super Super od 22 sata čekat će vas najveći DAS KVLT party do sada. Na čelu slavlja naći će se još jednom DJ Babilonska, a noć će obasjati i brojni nastupi raznih performerica, dok će vas na partyju dočekati piće dobrodošlice po izboru, te kupka u šampanjcu u magičnih dvanaest sati. Sve informacije o ulaznicama i programu naći ćete na Facebook stranici.

15392933_1627299604238436_6121590660691401968_o

Nakon Swanky Monkey Garden disca, Vintage Industrial Bar rock’n’rolla te DAS KVLT ekstravaganze na red dolazi i doček obojan zlatnim dobom Hollywooda. Johann Franck na jednu noć postat će dio tog kultnog doba Hollywooda i svih onih filmskih ikona koje odmah prepoznajete – Elvisa, Marilyn, Audrey ili možda Sinatre. Klub na glavnom gradskom trgu donosi najpoznatije filmske songove, dok će za glazbu će biti zadužen DJ Aldo Morro. Više informacija na Facebook stranici.

Dvoje sretnika osvojit će ulaznice za veseli i rasplesani doček Nove godine u Vintage Industrial Baru! Pošaljite email na info@journal.hr s imenom i prezimenom i predmetom emaila KAWASAKI 3P do sutra ujutro u 9h.

Čestitamo Sandri Korać i Miroslavu Gečeku! Sretna Nova godina!

Foto: Screenshot

Komentari