Novogodišnji partyji: prvi dio

the-garden-brewery-photo-by-domagoj-kunic

Iako smo još formalno na početku mjeseca, počinje se postavljati ono, već sada očekivano pitanje – ‘Gdje ćeš za Novu?’ – i što će više mjesec odmicati pitanju nikako nećemo moći pobjeći. Neki se u zadnji tren odluče ostati kod kuće i u obiteljskom društvu, s prijateljima, ili samo u ‘romantično’ dvoje proslaviti ulazak u novu godinu. A za one koji planiraju izaći van i ludo se provesti i baš za one koji će u taj zadnji tren odlučiti izaći iz svoje ‘comfort zone’ toplog doma, na brzinu nabaciti najsvečaniju modnu kombinaciju, posegnuti za novogodišnjim make up-om i sa velikim stilom ući u novu godinu, donosimo pregled mjesta za slavlje.

U zagrebačkom Peperu, u Ilici 5, moći ćete (i nitko vas neće začuđeno gledati!) na glas uzviknuti prilikom nazdravljanja ‘This time next year we’ll be millionairs!’ jer je doček tematski obojen – i to žuto bojom britanskih Mućki. Dočekajte sedamnaestu sa Delboyevim koktelom obogaćen suncobrančićem uz najbolji izbor britanske glazbe direktno iz Peckhama. Informacije o ulaznicama, izvođačima, glazbi i cjelokupnoj ponudi možete saznati na Facebook stranici.

Novu godinu u The Garden Brewery moći ćete proslaviti u jedinstvenom okruženju s glazbom za koju su zaduženi Justin Robertson, Mark Broadbent and Nick & Pepi… i neograničenu konzumaciju piva s točionika te osigurane ukusne zalogaje. Očekujte eklektičnu glazbenu selekciju koja kombinira mnoštvo žanrova i poziva na dobru zabavu.

the-garden-brewery-entrance-by-domgoj-kunic

Justin Robertson je jedan od začetnika elektroničke scene. Poznat je kao inovator koji uvijek razmišlja korak naprijed što se tiče glazbe, uz rad kao producent istaknuo se i remiksevima za izvođače kao što su  Björk, Erasure ili pak Happy Mondays. Mark Broadbent ikona je koja stoji iza programiranja We Love zabava u legendarnom klubu Space Ibiza koji je ostavio trag na svjetskoj sceni. Uključen je u The Garden Resort tim i u programiranje Barbarellas kluba u Pirovcu, a u Zagreb donosi svoje veliko glazbeno znanje i iskustvo.

Justin Robertson

Justin Robertson

Nick Colgan pokrenuo je legendarni The Garden Festival koji se pretvorio u cijelu širu The Garden priču. Pepi je lokalni glazbeni heroj koji stoji iza jedne od najdugovječnijih glazbenih programa Freilauf. Zajedno čine postavu hvaljene radijske emisije Adriatic Coasting koja se emitira na YammatFM-u, kao i istoimenog programa koji se održava petkom u pivovari. S emisijom koja je u misiji da vas opusti dok krećete na more, donose opuštajuće tonove u eteru, a isto to će učiniti i za Novu godinu.

Sve informacije o dočeku u The Garden Brewery možete saznati na Facebook stranici te thegarden.hr, a ulaznice su dostupne u sustavu Entrio.hr.

tgb-people-inside

Zadnje večeri (i noći!) prosinca možete proslaviti Novu godinu i na trgu s 1000 srca. Vjerujemo da će na većini adventskih lokacija u Zagrebu biti novogodišnji program, a za početak donosimo da će na Adventu na Europskom trgu u Zagrebu ulazak u novu godinu biti obilježen s nastupom Eddyja Ramicha i Rainera Trübyja koji donose svoj Back2Back program.

Kako je prošle godine Europski trg postao prvi zagrebački klub na otvorenom s najljepšim plesnim podijem, tako nastavljaju i ove godine te disco ritmu dodaju i house kako bi zabava bila veća i ples garantiran.

Advent na Europskom trgu

15393015_677367099090132_1431404457128261226_o

Foto: Domagoj Kunić, Facebook

 

Komentari