Novo ruho kožnih hlača

U posljednjih nekoliko godina, uske kožne hlače od trendi komada pretvorile su se u jedan od najomiljenijih klasika jesenskog i zimskog ormara mnogih žena. Prilagodljivost svakom ormaru i najrazličitijim modnim stilovima razlozi su zbog kojih je ovaj trend nadišao ormare trendsetericama i zavladao garderobom hladnije sezone. Ove godine, osim popularnog modela uskih kožnih hlača koji smo prošlih nekoliko godina istražili u svim bojama iz jesensko-zimske palete, neki novi modeli kožnih hlača zavladali su dućanima i jesensko-zimskim ormarom.

Nakon što se culotte model u traperu i plisiranim laganim materijalima ovog ljeta iskristalizirao kao jedan od najpopularnijih modela hlača, jesen je donijela novu varijaciju primjereniju niskim temperaturama. Kožne culotte hlače vašim će jesenskim i zimskim kombinacijama dati jednu novu i zanimljivu siluetu, posebno kombinirane s nezaobilaznim pletivom. Umjesto bojama, zaigrajte se proporcijama i kombinirajte ih s oversized pletivom različitih dužina što će stvoriti istovremeno jednostavne i zanimljive, neobične i svestrane monokromne kombinacije koje ćete obožavati.

Sedamdesete godine prošlog stoljeća za mnoge dizajnere predstavljaju nepresušan izvor inspiracije, posebno ove sezone, kada su mnoge kolekcije prikazane na svjetskim modnim pistama vratile trendove iz tih zlatnih modnih godina na trenutnu modnu scenu. Zajedno s ostalim popularnim modelima iz tog razdoblja, očekivano su se vratile i trapez hlače od trapera. No, model trapez hlača koji je iznenadio i oduševio mnoge bile su one kožne. Trendseterice iz prvih redova brzo su se upustile u ovaj trend i ponudile nekoliko zanimljivih načina kako ih kombinirati.

7/8 dužina je hlača koja je iznenađujuće laskava ženama svih visina u čemu i leži njezina popularnost. Do sada hlače ove dužine nosili smo u traperu i materijalima posuđenim iz muškog ormara. Ove jeseni i zime, u svoju kolekciju hlača dužine 7/8 dodajte i model od crne kože. Iako jednostavnog kroja koji se neće istaknuti poput culotte modela i kožnih trapezica inspiriranih 70-im, ovo će novo ruho kožnih hlača ipak unijeti raznolikost u vaš ormar i poslužiti kao statement komad dovoljno suptilan da bude primjeren svim vašim obavezama i jednako dobar izbor za poslovne kombinacije, opušteni look i večernji izlazak.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Cos

Komentari