U pripremi je još jedno izdanje Fashion Weeka Zagreb

fwz3

Afrodita ambasadorice

Na terasi zagrebačkog DoubleTree by Hilton hotela, prije nekoliko je dana održano predstavljanje novog koncepta, nove lokacije i novog partnerstva Fashion Weeka Zagreb, najdugovječnijeg zagrebačkog tjedna mode, koji se ove sezone održava pod nazivom ‘Secret Garden’ u parku Green Gold Centra.

Ovaj još mnogima neotkriveni japanski vrt s raznim biljem i cvijećem postat će ekskluzivan modni dom Fashion Weeka Zagreb by Afrodita, koji će se održati 3. i 4. lipnja.

fwz4

Svoj najnoviji rad tada će predstaviti mnogobrojni etablirani i zanimljivi hrvatski dizajneri i umjetnici poput Đenise Pecotić, Igora Galaša, Simone Manojlović i Natalije Smogor, brendova Stolnik, Marka by Marija Cvitanović, Larie by Marina Lacković i blackpearl by Sara Lončarić. Iz inozemstva na FWZ dolaze i dizajneri Mandali Mendrilla, Kata Szegedi, Maja Štamol i Sylvio by Sylvio Roubertto Kovačić.

fwz7

Anja Alavanja i Sarah Josipović

Predstavljanje novog Fashion Weeka Zagreb vodila je Anja Alavanja, a ambasadorice Csilla Barath Bastaić, Nives Čanović, Matija Prskalo i Sonja Kovač predstavljale su cvjetne inspiracije za novu liniju Afroditinih gelova za tuširanje ‘Secret garden’: s mirisom nježne magnolije, dražesnih ruža, divlje orhideje i romantičnog božura. Haljine u istim bojama cvijeća, dizajnirala je poznata slovenska dizajnerica Maja Štamol koja će ujedno i zatvoriti ovosezonski FWZ by Afrodita.

fwz6

Komentari