Novi ženski miris Valentino Donna

Lepršavost, gracioznost i nježnost su osobine koje definiraju Valentino svijet predstavljen od strane Marie Grazie Chiuri i Pierpaola Picciolia. Ateljei Palazza Mignanellia, povijesna glavna sjedišta Maison Valentina, koji se nalaze u srcu Rima odišu modernom kreativnosti bezvremenske elegancije.

Valentino_Donna_BTS_049

Kako bi predstavili takvu ženu, Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli odabrali su glumicu Astrid Berges – Frisbey, čije klasično lice i iznenađujuća zrelost odišu gracioznošću i ponosom. U portretu Stevena Meisela pod vodstvom Louisa Garrela, Astrid svojim višeznačnim, kozmopolitskim i nezavisnim duhom predstavlja i ženu i glumicu, stvarnost i fikciju. Ona razbija iluziju, svjesna činjenice da „biti svoja“ također znači igrati ulogu.

valentino2

 

Kako bi odjenuli osobu složenom jednostavnošću, zamislili su klasičan ali i živahan miris. Čini se kao da postoji oduvijek: suptilan, lagan i jedinstven miris sa zamamnom i dubokom talijanskom notom. Valentino Donna je izniman i bezvremenski miris. Esencija ruže stopljena s notama bergamota i irisa daje mu svježinu i neobjašnjivo ugodnu teksturu. Tople i intenzivne kožne note prožete su pačulijem i vanilijom kako bi izrazile iznimnu i neizbježnu osobnost svake žene.

Potraga za bezvremenskim klasicizmom i osjećaj za prošlost kao i sadašnjost, koji karakteriziraju koncept elegancije, utjelovljeni su u bočici koja je simbol Valentino Donne. Bočica je predmet sa snažnim i osjetilnim prisustvom: njezin čudesan oblik podsjeća na originalnu bočicu parfema s daškom moderne.

Komentari