Dječja soba bit će još zabavnije mjesto uz nove Dilemma postere

dilemma2

Dilemma Posters, mala hrvatska tvornica zanimljivih i zabavnih rješenja za zidove, pripremila je ove veljače i postere za najmlađe, koji će se bez sumnje odlično uklopiti u sve dječje sobe. Visoko kvalitetni printovi, po kojima je Dilemma postala poznata, u ovoj mini kolekciji sadržavaju zaigrane motive i stvaraju neke nove crtane junake uz koje će se djeca sa smiješkom buditi i odlaziti na spavanje. No posteri nisu samo namijenjeni djeci – Ema Juretić, jedna od pokretačkih snaga brenda, kaže kako ih često kupuju i odrasli kako bi u svoj prostor unijeli veselu energiju.

dilemma4

“Ilustracije su ručno crtane i svaki lik ima svoju priču (neku fora kratku anegdotu) koja je jako simpa. Tako imamo rakuna Elvisa koji je prava mala lopuža jer obožava krasti pizze, gospona Medu i njegovog najboljeg frenda miša s kojim pije čaj i koji se zove Yellow, zeku Clarka, itd. A znate li zašto smo Zeku nazvali Clark i zašto inače uvijek uz zeku vežemo mrkve, iako ih u stvarnom životu on baš i ne jede? Za sve je kriv Zekoslav Mrkva. No Zekoslav Mrkva je taj običaj ‘iskopirao’ od, ni više ni manje, nego Clarka Gablea. Naime, u jednoj sceni filma ‘It Happened One Night’ iz 1934. godine Clark Gable se nasloni na ogradu dok jede mrkvu, a scenaristi su to odlučili staviti kao prepoznatljivu gestu Zekoslava Mrkve.” govori Ema.

dilemma1

Iz odaziva publike koja voli ovaj mladi brend, jasno je koliko se emocija ulaže u ostvarivanje svake priče, svakog lika i ilustracije kojeg Dilemma tim realizira i pretvara u stvarnost. “Neke ilustracije su naš dizajn, a neke lustracije je radila mlada ilustratorica Podla Zorica s kojom surađujemo” ,otkriva Ema.

dilemma5

Medo Zbunjolica i Gospodin Monsterić, samo su neki od novih junaka koji nas prate pogledom s novih Dilemma postera i željno očekuju svoje nove vlasnike. Više o kolekciji doznajte na službenoj stranici brenda. A svi koji nakon ovog članka požele kupiti jednu od ilustracija na Dilemma Posters Etsy shopu, dobit će 20% popusta ako iskoristi kod JOURNAL20. Samo pratite ovaj link.

dilemma3

Foto: Dilemma Posters

Komentari