Planirajte putovanja u Hrvatskoj na zabavan način

Skijanje na morskoj pučini? Clubbing i cool festivali? Kajtsurfing u zaljevima? Vječno sunce na nezaboravnim plažama? Safari? Paški sir i vino na otocima? Brdski biciklizam po Gorskom kotaru? Školjke s jedrilice u Limskom kanalu? Pikanje goblena? Ako vam nešto od ovog zvuči posebno intrigantno, posjetite turistički portal Loveit.hr i odaberite najbolje od Hrvatske.

loveitcro3

Murter

Love it Croatia novi je hrvatski portal posvećen svim zaljubljenicima Hrvatske, onima koji će to tek postati, kao i njezinim stanovnicima koji zaboravljaju koliko je predivna zemlja u kojoj žive. Portal je nastao u suradnji s kompanijom MasterCard, a svakodnevno putem Facebooka i Instagrama donosi nove informacije i fotografije koje predstavljaju Hrvatsku prema svim njezinim regijama. Sadržaj portala nudi selekciju prema interesnim kategorijama, samo zamislite i potražite. Dovoljno je odabrati destinaciju, portal će vam ponuditi sve ostalo za kreiranje vlastitog putovanja.

loveitcro1

Rovinj

Love it Croatia je platforma koja će u skoroj budućnosti uključiti sve mediteranske zemlje u regiji. Da je portal pobudio veliki interes potvrđuje i sve veći broj posjetitelja, a statistike otkrivaju da najviše posjetitelja dolazi iz SAD-a i Brazila.

loveitcro2

Plitvice

Komentari