Novi trendovi za djecu u magazinu Storykids

Novo proljetno izdanje lifestyle časopisa za roditelje Storykids, donosi vam najnovije modne trendove za djevojčice i dječake koje možete naći u ponudi naših dućana. Odjećom malenih princeza prevladat će šareni cvjetni uzorci, dok će dečki biti odjeveni u egzotične printeve koji podsjećaju na havajski stil odijevanja.

storykids

Časopis Storykids, koji je na kioske diljem Hrvatske stigao 9. travnja, već uobičajeno donosi mnoge zanimljivosti koje će zanimati roditelje klinaca svih uzrasta. Kao priču s naslovnice upoznajemo Doru Fišter Toš i njeno troje djece, saznajemo nešto o malim modnim zvijezdama, tko su dadilje slavnih, kako mirovati punih devet mjeseci, a i ovog mjeseca čitamo priče brojnih kolumnista.

storykids

Kao što smo već rekli, među raznovrsnim sadržajem na 184 stranice naći će se i modna priča za djevojčice i dječake inspirirana toplijom sezonom. Ružičasta, bijela, plava boja i cvjetići ukrašavaju kombinacije za curice, dok su havajski motivi palminog lišća, modra i zelena zavladali izborom za dečke. Neke od komada pogledajte u nastavku i ne zaboravite da svoj broj Storykids magazina već možete pronaći na svim kioscima.

Komentari