50 savršenih nijansi ruževa za usne

Subota je navečer, planirate noćni izlazak u grad, a ono što će definitivno začiniti vaš imidž zavodljivi je ruž za usne. Ovaj beauty proizvod uspješno transformira svaki look, a ponekad ga smatramo svojevrsnim modnim dodatkom, pogotovo kada dolazi u nekoj jakoj i ženstvenoj boji.

Na slatke muke svoje klijentice ove sezone stavlja Tom Ford, koji je svoju kultnu kolekciju ruževa za usne ‘Lips & Boys’ proširio s novih 25 nijansi. Ukupno, riječ je o velikoj beauty liniji od čak 50 tonova ruževa, koja će svojim spektrom zadovoljiti baš sve ukuse. Novi ruževi uključuju i one trendi mat efekta, a boje variraju od ‘nude’ nijansi pa sve do smjelih crvenih, kreiranih posebnim tretiranjem pigmenata.

Tom Ford ruževi za usne3

Ruževi dolaze u prigodnim kutijicama te se mogu kupiti zasebno ili u kompletu od njih tri, koji će se savršeno priagoditi svakoj prigodi u kojoj ih planirate nositi. Linija ‘Lips & Boys’ inspirirana je slavnim muškarcima koja je Ford kroz svoju karijeru bio inspiriran, a ni ovi novi ruževi po tom pitanju nisu iznimka. Cijelu kolekciju, nove ruževe i nove efekte, pogledajte ovdje.

Tom Ford ruževi za usne2

Foto: Tom Ford, Instagram

Komentari