Provedite jutro uz nove Pago Bio sokove

 

BIO-cloudy-apple

Obožavatelji Pago premium okusa od sada mogu uživati i u odabranim organskim voćnim sokovima – Pago Bio Prešanoj Jabuci i Pago Bio Naranči.

Pago je za najbolja i najzdravija druženja kreirao dva okusa organskih voćnih sokova. Pago Bio Prešana Jabuka dobivena je direktnim prešanjem organski uzgojenih jabuka kako bi se dobio nefiltriran sok bogat izvornim vitaminima i hranjivim tvarima. Nastao od čak 10 različitih sorti organski uzgojenih jabuka kojima je dodijeljen logo EU- a za organske proizvode.

pago1

Blagog, slatkog i uravnoteženog okusa te bogat prirodnim vitaminima, Pago Bio Naranča jedinstveno je iskustvo okusa od isključivo organski uzgojenih naranči. Premium kvalitete i uz logo EU-a za organske proizvode, novo Pago osvježenje nezaobilazan je izvor vitamina C u legendarnoj zelenoj bočici.

pago-bio

Kako bi lijepi trenuci uz vitamine i prijatelje ostali zabilježeni, Pago je za svoje obožavatelje pripremio i jedinstveno iznenađenje – na odabranim lokacijama i ugostiteljskim objektima diljem Hrvatske posjetitelji će moći zabilježiti iskustvo druženja uz prirodno osvježenje uz pomoć fotografije i podijeliti ga sa svojim najbližima putem društvenih mreža. Uz intenzivan voćni doživljaj i zabavnu fotografiju, posjetitelji će na ovaj način moći sudjelovati u nagradnom natječaju na službenoj Pago Facebook stranici, u kojem ih čekaju vrijedne nagrade.

Sponzorirani članak

Komentari