Novi šeširi srpskog brenda MM Couture

mm couture4

Poznato je da šešir glavu čuva, a pogotovo u ljetnoj sezoni kada svoju kosu, kožu i zdravlje u cjelini želimo zaštititi od sunca. Šešir nije samo praktično pokrivalo za glavu, već i modni detalj koji upotpunjuje stil pojedinca, a upravo tu ulogu koju i zaslužuje dala mu je srpska dizajnerica Marija Minić, čiji se brend MM Couture temelji upravo na – chic šeširima.

mm couture2

Njenu kolekciju za hladnije dane već smo vam predstavili, a u međuvremenu je Marija radila na proljetno-ljetnoj kolekciji, koja nam donosi cijeli niz neodoljivih slamnatih modela po mjeri svake trendseterice. Oni su i u svijetu trenutno veliki trend, a zanima li vas koji će šeširi dominirati nadolazećim tjednima i mjesecima, to su definitivno Girardi šeširići koje MM Couture radi u nekoliko veličina, počevši od onih plićih po uzoru na gondolijere, pa sve do dubljih, u izvedbi s užim i širim obodom.

mm couture8

Kada je ljetne sezona u pitanju, u MM Couture ponudi nezaobilazni su još neki modeli; Tracal i Panama šeširi bezvremenske privlačnosti i Jockey kapica koja je pravi trendovski bombon. Svaki MM Couture šešir može se personalizirati, birati boja trakice koju krasi logo i dodavati detalji po želji, poput bisera i pompona. MM Couture Facebook stranicu posjetite ovdje.

mm couture5

mm couture10

mm couture7

mm couture9

mm couture6

mm couture3

mm couture

Foto: MM Couture

Komentari