Novi proljetni modeli stigli u splitski ID concept store

Proljeće nam je kalendarski započelo, ali izgleda da ćemo se morati malo strpiti da se meteorološke prilike slože s kalendarom. Kako bolje ući u novu sezonu, nego s optimističnim stavom prema budućnosti, a nova kolekcija danskog brenda Ganni dostupna u ID concept store-u nosi upravo naziv “Optimism”. Print ruža, svila i utjecaji surf kulture s kalifornijskih ulica pretočeni su u ženstvene i cool komade.

Iz danske stiže i nova kolekcija brenda Raiine koja za razliku od koloritom bogate Ganni kolekcije nudi tipičnu skandinavsku pročišćenost od boja i detalja, s bogatom ponudom modela od najfinije kože koja u ljetnim noćima postaje beskrajno senzualna kad se kombinira s preplanulom puti.

Za kraj želimo najaviti novi brend u ponudi ID concept store-a, a radi se o brendu ručno rađenih gladijatorica s Cipra, jednostavnog imena LoveFromCyprus, koje su poznate po iznimnoj kvaliteti izrade, efektim modelima i jako pristupačnim cijenama. Zbog svega navedenog, u ID-u već postoji i lista čekanja za ove gladijatorice, što je dobar pokazatelj popularnosti ovih sandala.

id concept store3

LoveFromCyprus (@lovefromcyprus)

Foto: Instagram

Komentari