Biobaza – proizvodi za njegu mame i beba

Biobaza torba za rodilište i majčinstvo sadrži sve što mami i bebi treba za prirodnu njegu od prvog dana. U torbi će buduća mama pronaći proizvode za njegu tijela: balzam za njegu bradavica, mlijeko za tuširanje, kremu za tijelo, gel za intimnu njegu i hidratantnu kremu. U torbi su i Babylove jastučići za dojilje s ljepljivom trakom, papirnate maramice te balzam za usne. Za kvalitetnu njegu bebinog pelenskog područja, Biobaza nudi zaštitnu kremu za guzu sa 100% prirodnih sastojaka i ph neutralne Babylove vlažne maramice. Torba je vodootporna, izuzetno praktična za korištenje u rodilištu, ali i kasnije, kao torba za kolica.

torba za rodilište

Biobaza Zaštitna dječja krema za guzu namijenjena je pelenskoj regiji – smiruje, štiti i održava ravnotežu osjetljive bebine kože.

Krema za njegu tijekom trudnoće i majčinstva bogata formula prirodnih sastojaka hrani kožu, obnavlja je i hidratizira te joj pruža maksimalnu zaštitu tijekom osjetljivog razdoblja trudnoće. Prirodni sastojci, sprječavaju nastanak strija, a ulje pšeničnih klica hrani kožu i daje joj elastičnost. Preporuča se trudnicama, kao i svim ženama koje žele na prirodan način zadržati zdravu i njegovanu kožu.

Balzam za njegu bradavica rodilja sadrži posebno odabrana biljna ulja koja pomažu u prevenciji oštećenja bradavica i održavaju kožu nježnom, vitalnom i zdravom. Štiti osjetljive bradavice dojilja te omogućuje dojenje djeteta bez neugode. Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja.

Svi proizvodi iz galerije dostupni su u DM trgovinama.

 

 

Komentari