Novi proizvodi Mirjane Mikulec

mirjana mikulec

Poznata hrvatska dizajnerica interijera Mirjana Mikulec kreirala je nove proizvode. Posteljina, prekrivači i kućni ogrtači novi su članovi dekorativne obitelji proizvoda za dom s njezinim potpisom.

Posebna pozornost pridana je samim materijalima pa je tako svaki komad izrađen od visokokvalitetnog pamuka. Mirjanino je mišljenje da dizajn spavaće sobe mora imati opuštajući efekt na vlasnike. Time se vodila i prilikom dizajniranja posteljine, a set s jastučnicama inspiriran je tradicionalnim posteljinama kakve su imale naše bake i krasi ih čipka koja daje dašak romantike vašem prostoru.

mirjana mikulec

Dekorativni prekrivači izrađeni od najfinijih vlakana, s popularnim chevron uzorkom i sad već prepoznatljivim resama, koje krase i Mirjanine kupaonske ručnike učinit će svaku sofu ili krevet još primamljivijim, a upravo promjenom takvih detalja u stanu mijenjate cijeli dojam prostora. Prekrivači su dostupni u bež i tamnoplavoj boji.

mirjana-mikulec-bozic-5

Ako volite kućne ogrtače, ovi su izrađeni su od pamuka, a uzorak tkanine inspiriran je traperom koji nikada ne izlazi iz mode. Kako bi ambijent u spavaćoj sobi bio potpun, Mirjana je osmislila i novu liniju mirisnih svijeća pod nazivom Sfera mirisa okruglog su oblika i nadahnute prirodom, pa tako prva nosi naziv Kamen.

mirjana mikulec

Nakon asortimana za kupaonicu i spavaću sobu, uskoro nas očekuje i kolekcija proizvoda za kuhinju. Proizvodi su dostupni u Lesnini, Perfecta Dreamsu i Naftalini.

Foto: Sanja Jagatić

Komentari