Novi proizvod koji pomaže kod prehlade djece i odraslih

Na tržištu je predstavljen novi proizvod tvrtke JGL, Meralys HA ‘3u1’, koji će pomoći kod rješavanja zdravstvenih tegoba izazvanih prehladama i bolestima dišnog sustava. Meralys HA je OTC lijek koji je osim standardne formulacije (ksilometazolinklorida koji je zaslužan za smanjenje otoka nosne sluznice i odčepljenje nosa te morske vode koja razrjeđuje sluz) dodatno obogaćen hijaluronskom kiselinom kao prirodnim ovlaživačem s dugotrajnim učinkom. Ona štiti i vlaži sluznicu nosa te omogućuje njezinu bolju regeneraciju u vrijeme učestalih zimskih hunjavica i prehlada.

meralys2

Upravo zbog sinergije ovih triju komponenti, Meralys HA je superioran i potpuno jedinstven proizvod na našem tržištu koji svojim konceptom ‘3u1’ učinkovito oslobađa dišne puteve i smanjuje otok sluznice nosa i susjednih dijelova ždrijela te olakšava disanje. Dodatak morske vode dodatno smanjuje suhoću sluznice, razrjeđuje sluz i potiče prirodne mehanizme čišćenja. Meralys HA vlaži i štiti sluznicu nosa, omogućuje njezinu regeneraciju te povećava njenu elastičnost i čvrstoću.

Na tržištu je dostupan u dvije jačine – Meralys HA 0,5 mg/ml sprej za nos za djecu od 2 do 12 godina i Meralys HA 1 mg/ml sprej za nos za djecu stariju od 12 godina i odrasle. Meralys HA djeluje brzo i dugotrajno, a njegova pumpica omogućava ugodnu i praktičnu primjenu te, što je najvažnije, sprečava prodiranje infektivnog materijala u bočicu. Zbog toga što ne sadrži konzervanse, posebno je pogodan za nježnu i osjetljivu sluznicu djece i odraslih.

Ivančica Jambrušić, Vanja Mrša, Ana Milaković i Iva Balaban

Ivančica Jambrušić, Vlatka Smolčić Hokman, Vanja Mrša, Ana Milaković i Iva Balaban

U subotu, 21. studenog, svi će posjetitelji imati priliku upoznati se s proizvodom u zagrebačkom City Centeru one West. Uz niz promocija za okupljene građane, održat će se i nagradna igra s vrijednim nagradama koje će se sigurno naći pri ruci kada započne sezona prehlada i hunjavica. Dodatne informacije o spreju za nos Meralys HA kao i o svim proizvodima iz Meralys obitelji potražite na web stranici JGL.hr i Facebook stranici JGL Obitelj.

Komentari