Novi predmeti dizajnerice Marine Marinski

Hrvatska produkt dizajnerica Marina Marinski stvara svoje uporabne kućne predmete ručno, od modeliranja do oslikavanja tako da je svaki njezin predmet jedinstven, originalan i neponovljiv.

marina marinski post 1

Njezini predmeti su uporabne funkcije i također mogu postojati kao dekorativni predmeti. Danas vam predstavljamo njezine žličice – ručno modelirane, izrađene od bijele gline visoke kvalitete tako da ih možete čak i strojno prati. Ako ih ne želite koristiti, već da samo postoje kao dekoracija, svaka žličica ima rupu na dršci tako da ih možete objesiti u prostor, možda čak od njih napraviti i kućne mobilne instalacije. Uz mogućnost graviranja njihovih poleđina, zanimljiv su poklon za razne prilike poput vjenčanja, krštenja i sl. – svakako ćete tom prilikom nekoga usrećiti sa stvarno originalnim poklonom.

marina marinski post 2

Do Marininih predmeta (a i Marine) možete doći posjetom na njezinu web stranicu marinamarinski.com gdje su navedeni kontakti te profili društvenih mreža gdje možete pogledati i ostale njezine jedinstvene predmete.

marina marinski post 3

Komentari