Kate Moss u novim poslovnim pustolovinama

Otkako se povukla s modnih pista, Kate Moss u stalnoj je potrazi za novim ambicioznim projektima na koje će staviti svoj potpis. Niša kojoj se slavna britanska manekenka intenzivno posvetila je dizajn interijera, a nakon uspjeha njene debitantske suradnje s tvrtkom Lakes By Yoo s kojom je uredila jedan londonski obiteljski dom ranije ove godine, supermodel pokreće i vlastitu tvrtku koja će nositi naziv Kate Moss Interiors Ltd.

kate moss interijeri

Ako je vjerovati sve glasnijem šuškanju u javnosti, Kate će u suradnji s prijateljicom Katie Grove, koja vodi tvrtku Grove Interiors, dizajnirati vlastite komade namještaja i uređivati interijere. Modna ikona registrirala je svoju novu tvrtku, koja će poslovati na krilima uspjeha suradnje ostvarene s Lakes By Boo.

kate moss interijeri3

The Barnhouse

Ova tvrtka, specijalizirana za uređenje i prodaju luksuznih domova u Kateinom susjedstvu, mondenom Cotswoldsu, poznatoj je manekenki ranije ove godine ponudila da se okuša u uređenju interijera kuće ‘The Barnhouse’, koju je Kate uredila u sebi omiljenom, tradicionalnom engleskom stilu i još jednom pokazala kako stil ima u malome prstu.

Foto: Lakes By Yoo

Komentari