Novi parfem Marca Jacobsa je poput modnog dodatka

divine decadence3

Razmišljajući o dizajnerima koji su osim zavidne modne karijere ostvarili i veliki uspjeh u beauty industriji, preciznije svijetu parfema, među prvima na listi svakako bi se našao američki kreator Marc Jacobs. On je 2001. sklopio suradnju s Cotyjem, velikim američkim proizvođačem beauty proizvoda, a od tada do danas njegova kolekcija parfema broji čak 67 naslova. Mnoge od njih ste, vjerujemo, imali priliku isprobati, a osim mirisnim notama, vjerojatno su vas osvojili dizajnom bočica i pričom koja ih je pratila.

Dizajner se prošle godine ipak odlučio maknuti od slatkastih mirisa koji su obilježili njegovu ‘beauty karijeru’ i tržištu ponuditi svoj, kako je rekao, prvi zreli miris za žene. Tada je rođen Decadence, parfem koji utjelovljuje seksipil i sofisticiranost i kojem je zaštitno lice u reklamnoj kampanji postala fatalna Adriana Lima.

Adriana Lima u kampanji za parfem Decadence

Adriana Lima u kampanji za parfem Decadence

Već godinu dana kasnije, na sceni se pojavljuje novi miris iz obitelji Decadence, koja će po svemu sudeći s vremenom postajati sve bogatija. Divine Decadence na europskom će se tržištu naći u rujnu 2016., a od jučer je dostupan u američkim parfumerijama i robnim kućama. Riječ je o novoj i nježnijoj verziji originalnog Decadence parfema, koja dolazi u sličnoj bočici kao i svoj prethodnik i neodoljivo podsjeća na kožne torbice po kojima je Jacobs također planetarno popularan.

divine decadence

Novi parfem opisuju kao blistavu ekspresiju glamura i luksuza, a s njime djevojka ili žena bira dekadenciju kao stil života, koja nadilazi pitanje dobi ili stila. Ovom zaraznom i senzualnom cvjetnom mirisu ženstvenost daju gardenija, hortenzija i biljka poznata kao kozja krv, a parfem će se u prodaji naći u količini od 50 i 100 mililitara.

Foto: Marc Jacobs

Komentari