Novi Notes of Zagreb mirisi donose proljeće u vaš dom

notesofzagreb3

Secret of the Bloody Bridge

Šetnjom Skalinskom teško da ste mogli zaobići mirise koji dolaze s broja 2. Brend Notes of Zagreb smjestio se na toj adresi i u svojoj ponudi donosi mirise za dom u raznim oblicima (svjećice, sprejevi, difuzori sa štapićima), a svaki od njih predstavlja znamenitost ili dio povijesti koja se veže uz glavni grad. The Witch of Grich, The Golden Bull, Upper Town, The Well of Life, samo su neki od već klasičnih mirisa koje možete pronaći u trgovini.

notesofzagreb4

Ove godine proljeće nam u tragovima i vrlo rijetko donosi sunce i mirise. Na vrijeme ne možemo utjecati, ali zato možemo u svoj dom donijeti miris pravog proljeća. I tu na red dolazi nova kolekcija mirisa – dva difuzora i jedna svijeća! Secret of the Bloody Bridge miris je Zagreba u proljeće. Obiluje notama jasmina, đurđica, ruže, lipe, magnolije i jorgovana. Za one koji ne vole jake cvjetne note u prvom planu, u ponudi je i The Floral Square, gdje anis i cvjetne note daju zanimljiv spoj svježine i oštrine te djeluju umirujuće.

notesofzagreb1

Le Jardin de Lenucci

Proljeće u Notes of Zagreb donosi i nešto za ljubitelje svijeća. Le Jardin de Lenucci prostor će obogatiti mirisima ruže, božura i pačulija. Sve ih potražite u trgovini u Skalinskoj 2.

Komentari