Novi modeli torbi Roberta Severa

Nova kolekcija torbi iz kreativne radionice modnog branda Robert Sever ugledala je svjetlo dana i ekskluzivno je dostupna u svim Karla trgovinama. Torbe, koje će savršeno upotpuniti proljetne i ljetne odjevne kombinacije, izrađene su u visokokvalitetnoj koži, u bež i crvenoj boji sa metalnim detaljima zlatne boje.

karlasever

Selekciju čine tri modela od kojih su neki već klasici Robert Sever brenda. Torbica Gala prvi put je predstavljena 2005. godine, a ovo je njezina deveta inkarnacija. Malena u dimenzijama, može biti dnevna ili večernja torbica. Ovog puta je ukrašena kićenkama i staklenim perlama. Slična dekorativna tehnika primijenjena je i na pismo torbici Karla koju Robert Sever predstavlja i kao varijantu za proljetno-ljetnu sezonu. Ova torba, kao i sve u kolekciji, vrlo je praktična, pa ima dvije opcije nošenja.

Uz metalni lanac remen, postoji i opcija klasičnog kožnog remena. Viskokvalitetne kože, ova torba sa resama ukrašena je staklenim perlama. Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia koja je izvedena u koži dekoriranoj kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem dijelu. Praktičnost ove torbice je u dvije mogućnosti nošenja – s klasičnim kožnim pojasom ili a malim pojasom u kombinaciji kože i zlatnog metalnog lanca.

robert sever

Torbe su okosnica brenda Robert Sever te samim time i zaslužuju posebno izdanje. “U svakoj kolekciji izbacujemo više modela, a ovih nekoliko se uvijek protežu i to kroz određene teme kolekcija. Marija i Gala su naše ‘signature’ torbice i jako volimo kako izgledaju i koliko su pogodne transformacijama. One su zasigurno baza koja će uvijek biti u ponudi”, ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri brenda. “Svaka torbica je posebna je i ima svoje ime zahvaljujući inspiraciji koja se krije niza nje.”

robert sever

Fotografije potpisuje mladi fotograf Ino Zeljak kojemu je ovo prva kampanja za RS brand, dok je zaštitno lice i ove kolekcije Iva Marušić, jedna od omiljenih modela brenda Robert Sever. Za make-up zaslužna je Ana Rajić, a frizura je djelo Roberta Severa. Asistentica fotografa je Sara Dombre. Cijela kolekcija dostupna je ekskluzivno u Karla trgovinama diljem Hrvatske. Osim navedenih torbi, selekciju unikatnih modela, kao i popularne RS Black ruksake u crnoj koži, za žene i muškarce, možete pronaći na online shopu www.karla.hr.

Komentari