Novi modeli hrvatskih cipela Ledenko

ledenko3

Da između žena i cipela postoji neka posebna veza, već je godinama poznato hrvatskom brendu cipela Ledenko, koji svakoj klijentici omogućuje individualan pristup u kreiranju i osmišljavanju željenog modela. Uz njihovu izradu i kvalitetu, cipele proizvedene u ateljeu Ledenko postaju pravo umjetničko djelo, zbog čega ne čudi da domaći brend ima vjernu žensku publiku već dugi niz godina.

Cipele Ledenko ručno su rađene s tradicijom dugom 50 godina, a njihova popularnost oslanja se na to da nikada nisu bile određene trendom ili stilom. Riječ je o cipelama koje prkose vremenu, ustaljenim okvirima i formama, cipelama koje vam omogućavaju da budete svoji, da kroz njih izrazite svoje vizije, želje i ideje.

ledenko1

Aktualna kolekcija Ledenko cipele nameće vlastiti trend, ženstvenost i eleganciju kao imperativ, ali s naglašenim detaljima, bilo resicama ili igrom čipke. Cipele Ledenko ručno su izrađene od birane i najkvalitetnije kože i predstavljaju dokaz da jasna ideja, vizija i kreativnost uvijek nađu put do zadovoljnih i sretnih klijentica. Nove modele koji nam stižu iz Ledenka, objektivom svog fotoaparata ovjekovječio je Goran Matijašec. Cipele Ledenko dostupne su u Splitu na adresi Kačićeva 7.

ledenko2

Foto: Goran Matijašec

Komentari