Sasvim poseban ruž za usne s potpisom Marca Jacobsa

marc jacobs ruz

Modno osviještena Kate Middleton već je ostvarila veliki utjecaj na modnu industriju i njene kreativce, a njenim stopama, iako još u vrlo nježnoj dobi od tek devet mjeseci, mogla bi krenuti i malena princeza Charlotte. Najmlađa članica britanske kraljevske obitelji, koju je javnost upoznala kroz nekoliko službenih portreta njene mame Kate, inspirirala je i beauty carstvo dizajnera Marca Jacobsa, koji je upravo po njoj nazvao novu ekskluzivnu nijansu svog ruža za usne.

Pozadina ovog zanimljivog lansiranja je suradnja Marca Jacobsa i legendarne britanske robne kuće Harrods. Naime, kozmetika američkog dizajnera prije nekoliko je dana po prvi puta postala dostupna za kupnju i u Velikoj Britaniji, i to upravo u Harrodsu. Za ovu posebnu prigodu u daljnjem razvoju njegova brenda, Jacobs je zajedno sa svojim timom razvio specijalnu nijansu popularnog Le Marc lip crème proizvoda nazvanu upravo Charlotte.

charlotte

Riječ je o tamnijoj ružičastoj boji, inspiriranoj najdubljim ružičastim tonovima engleske ruže, koja će se moći nabaviti ekskluzivno u Harrodsu, i to po cijeni od 24 funte, odnosno 34 dolara.

Foto: Marc Jacobs, Kensington Palace

Komentari