Korektor koji će prikriti sve nesavršenosti na licu

mj

Iako je moda njegova prva ljubav, američki dizajner Marc Jacobs nije pogriješio kada je područje svog djelovanja odlučili proširiti i na industriju ljepote. Jer, otkako je rođen brend Marc Jacobs Beauty, tržište je postalo bogatije za odlične make up proizvode, koji su promišljenim konceptom i visokom kvalitetom opravdali svoju high end cijenu i zadobili povjerenje žena diljem svijeta. Da uspjeh ne dolazi slučajno, dokaz je i najnoviji proizvod iz Jacobsova portfelja, kojem su stručnjaci iza brenda poklonili brojne neprospavane noći kako bi ga doveli do savršenstva.

mj5

Marc Jacobs Cover(t) Stick, ime je ovog proizvoda, odnosno korektora, koji na tržištu nije dugo, no već niže hvalospjeve zadovoljnih korisnica. U čemu je tajna i što ga razlikuje od većine drugih korektora? Za početak, njegov sami dizajn i struktura. Korektor dolazi u sticku i ima vizualni dojam mramora, za što je zaslužna make up artistica i konzultantica Marc Jacobs Beautyja, Diane Kendal.

mj3

Bright Now

Razvijajući proizvod, ona je pronašla savršenu ravnotežu između dvije nijanse koje su spajane u korektor, kako bi pri nanošenju zajedničkim djelovanjem omogućile brisanje svih nesavršenosti s lica i stvaranje ili isticanje onog najboljeg na njemu.

mj2

Getting Warmer

U svrhu prepoznavanja i prekrivanja nesavršenosti te stvaranja ujednačenog besprijekornog tena, osmišljene su tri nijanse za različite probleme na licu. ‘Bright Now’, roskasto-plava kombinacija prekriva i eliminira sivilo na koži, nijansa limuna i limete ‘Co(vert) Affairs’ neutralizira crvenilo, dok breskvasto-karamelasti ton ‘Getting Warmer’ riješava problem hiperpigmentacije i tamnih podočnjaka.

mj4

Co(vert) Affairs

Korektor se nanosi prstima ili kistom za konturiranje u slojevima koji se njime blendaju za željeni rezultat, a na licu stvara svilenkasti efekt i djeluje kao primer, nakon kojeg je moguće nanijeti podlogu. Proizvod se pojavio u prodaji na stranici www.marcjacobsbeauty.com, a u svojoj ga ponudi ekskluzivno ima i Sephora.

Foto: Marc Jacobs Beauty

Komentari