Novi lookbook modnog dvojca Klisab

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, pobjednici posljednjeg Portanova Fashion Incubatora, predstavljaju lookbook svoje druge kolekcije TWO prikazane na proljetnom Cro a Porteru. Snaga njihovog dizajna je u činjenici da KLISAB odjeća govori sama za sebe, što je vidljivo i iz vizuala posljednjeg lookbooka. Oni pokazuju pročišćene stylinge koji ističu svaki komad odjeće naglašavajući njezinu funkcionalnost i nosivost.

KLISAB-lookbook13

Pored odjeće, koja nije sezonska, već se može kombinirati tijekom cijele godine, kolekcija je upotpunjena modnim detaljima, prepoznatljivim nakitom i torbama, koji su zbog svoje jednostavnosti i funkcionalnosti postali hit nakon prve pojave na pisti. Posebnost torbi leži u njihovoj multifunkcionalnosti; osoba koja ih nosi sama kreira i stvara model koji joj najbolje odgovara, bila to ručna torba ili ruksak.

KLISAB-lookbook12

Ova unisex kolekcija kroz stroge krojeve i minimalizam naglašava izrazitu svestranost KLISAB dizajna. Odjeća je to koja lako može zaživjeti na ulici i učiniti osobu prepoznatljivom u masi, ali istovremeno je prilagodljiva svakodnevnim obavezama i užurbanim životima klijenata.

KLISAB-lookbook16

KLISAB-lookbook5

KLISAB-lookbook4

KLISAB-lookbook8

KLISAB-lookbook10

Komentari