Novi lookbook hrvatskog modnog dvojca KLISAB

Hrvatski modni dvojac KLISAB, koji je na nedavno održanom Cro-a-Porteru predstavio svoju aktualnu kolekciju ISLE, istu je popratio upravo predstavljenim lookbookom, ovjekovječenim u eksterijeru luksuznog hotela Martinis Marchi na otoku Šolti. Fotografiju potpisuje Petra Mrša, dok se u ulozi zaštitnog lica pojavljuje mlada hrvatska manekenka Ivona Bevanda (Talia Model).

klisab7

Dvojac se za snimanje ove kampanje vratio na mjesto inspiracije, otok Šoltu. Eksterijer 300 godina starog dvorca, pretvorenog u luksuzni hotel, akcentirao je luksuznu stranu kolekcije koju je KLISAB posebno želio naglasiti. Kompletan styling odrađen je drugačije u odnosu na reviju i kampanju te je prikazana nosiva strana kolekcije. Posebnost ovog lookbooka je upravo sama lokacija. Eventualne prirodne nedaće otoka, talentirani tim iskoristio je u svoju korist.

klisab

”Za vrijeme snimanja, puhala je jaka bura – koja je odjeći dala pokret koji je i bio dio inspiracije. Nismo željeli snimiti klasično pozirani lookbook, želja nam je bila vizuale učiniti zanimljivima, a opet i dovoljno jasno predstaviti sve odjevne komade”, otkrivaju Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, kreativni dvojac brenda KLISAB.

klisab5

Kolekcija ISLE alegorija je za strpljivu bitku mora i stijena, stilski jasno određena KLISAB modulacijama vrlo klasičnih krojeva. Pored odjeće, KLISAB predstavljaju komercijalno vrlo uspješnu liniju autorskog asesoara, i to ručne torbe, ruksake i prepoznatljivi KLISAB nakit.

Projekt je potpomognut potporom općine Šolta, a autorski tim čine Petra Mrša, koja potpisuje fotografiju, zaštitno lice Ivona Bevanda iz agencije Talia Model, za kosu je bila zadužena Branka Trohar iz Boye by BBK, dok Petra Sever potpisuje make up.

Klisab12

Klisab10Klisab11

H.B.

Komentari