Novi look kultne Falabella torbe

Novi Stella McCartney Falabella GO ruksak

U svijetu mode postoje klasici čija popularnost ne jenjava čak ni kada scenu preplave stotine novih modnih trendova. Jedan od njih je kultna Falabella torba Stelle McCartney, prvi put predstavljena svijetu 2009. godine, koja je od tada do danas stekla kult celebrity sljedbenica. Vole ju Kate Moss, Alessandra Ambrosio, Charlize Theron, Anne Hathaway i mnoge druge poznate i manje poznate žene.

Ova torba, koja je pokrenula cijelu liniju osnovnih i popratnih asesoara, izrađena je od umjetne kože, vrećaste je forme i prepoznatljiva je po ukrasnom lancu koji grli njene konture i čini same ručke.

Stella McCartney Falabella GO maslinasti ruksak

Dizajnerica Stella McCartney ove joj sezone poklanja drugi imidž, a tako je rođena nova kolekcija Falabella GO, sastavljena od ruksaka i torbi za shopping/putovanja. Ponovno je riječ o modelima koji su eco-friendly, te izrađeni od recikliranog najlona, na račun kojega je slavu u 90-ima stekla slavna Nylon Bag modne kuće Prade.

U prodaji postaju dostupna ukupno četiri Falabella GO modela, u neutralnoj crnoj i maslinasto zelenoj boji, a riječ je o svakodnevnim, funkcionalnim stilovima torbi, koji nose prepoznatljivi lančani Falabella detalj. Više o torbama saznajte na web stranici dizajnerice.

Falabella GO Black ruksak

Stella McCartney Falabella GO Khaki ruksak

Stella McCartney Falabella GO Black Travel torba

Stella McCartney Falabella GO Black Shoulder torba

Stella McCartney Falabella GO Khaki Hobo torba

Stella McCartney Falabella GO Black Hobo torba

Foto: Stella McCartney

Komentari

No tags