Šarmantan novi kafić u Zagrebu

kafić Linea

U Novom Zagrebu, na svojoj trećoj lokaciji, nedavno je otvoren još jedan Linea Caffe bar. Prvi se nalazi također u Novom Zagrebu, a drugi u Strojarskoj ulici. Ono što ih izdvaja iz mase ostalih kvartovskih kafića svakako je ponuda pića i skladno uređen interijer.

kafić Linea

Potaknuti sve većom popularnošću craft piva proizvedenog u malim zanatskim i inovativnim pivovarama, vlasnici su u svoju ponudu uvrstili široku paletu omiljenih domaćih craft piva, poput primjerice Gričke Vještice, Crne Kraljice, San Servola, Fulira, Zmajskog i još mnoge druge, dok od točene pive imaju Novu rundu, vrhunsko domaće pivo jednog od prvih pokretača craft pivarstva u Hrvatskoj.

kafić Linea

Pored toga, Linea Caffe bar nudi svojim gostima odličan izbor vina, bio čajeve te nezaobilazni topli napitak u hladnim zimskim danima – neodoljivu gustu toplu čokoladu Callebaut u šest zamamnih okusa: tamna, bijela, mliječna i karamel. Također, Linea Caffe bar trenutno je jedino mjesto u Hrvatskoj u kojem možete pronaći ovu izvrsnu čokoladu.

kafić Linea

Za uređenje interijera zaslužna je arhitektica Boška Bahtijarević iz nagrađivanog Studija Arhitektri. Prostorom dominira minimalističko uređenje u neutralnim nijansama poput sive, smeđe i pješčano – bež, nasuprot kojih stoji zid obojen u jednu od najpopularnijih boja za uređenje interijera ove sezone – spicy mustard, odnosno boju senfa.

kafić Linea

Nova lokacija u Novom Zagrebu savršena je za onu prvu jutarnju kavu, afterwork pivu s kolegama s posla ili pak spoj za dvoje uz čašu vina. Adresa je Julija Knifera 4.

kafić Linea

kafić Linea

Foto: Ino Zeljak

Komentari