Novi Leggiero na Jarunu

Leggiero

Prostori u kojem odlazimo na kavu i druženje danas su postali puno više od običnog kafića, bila je to misao vodilja Leggiero tima koji je prije nekoliko dana otvorio novu lokaciju na zagrebačkom Jarunu. Mjesta su to u kojima se posebna pažnja danas posvećuju interijeru i njihovom uređenju, jer gosti se uvijek vraćaju tamo gdje im je ugodno.

Leggiero

Osim uživanja jedinstvenoj organskoj kavi, u Leggiero prostoru možete uživati u svježe cijeđenim sokovima i mixovima, raznim smoothie ili proteinskim shakovima. Dan je najbolje započeti uz svježe pečene kroasane ili toast, dok se tijekom dana zasladite uz vrhunske slastice.

Leggiero

Leggiero je tako postao omiljeno mjesto druženja, a domaćoj atmosferi svakako doprinosi i moderni dizajn kojega potpisuje studio Arhitektri. Zadatak je bio napraviti prostor koji će postati prepoznatljiv brend u kojem se neće osjetiti trendovski trenutak, nego opuštenost i uređenje interijera koji stvara osjećaj „kao kod kuće“. Osnovna zamisao uređenja je bila dominantan šank u travertinu, vječnih boja zidova smeđe, sive i beige s tamno sivim akcentima i snažan prepoznatljiv valoviti strop. Zid u samom prostoru služi kao svojevrsna dekoracija bilo od drvenih i mdf letvica s biljkama, patchwork zidova od tkanine ili drveta ili crtanje po zidovima.

Leggiero

leggiero jarun

leggiero jarun

leggiero jarun

T.B.

Komentari