Novi kreativni pothvat Anamarije Asanović

Mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović trenutačno živi u Splitu gdje se okrenula novim kreativnim izazovima kako bi napravila mali predah od mode, a jedan od projekata na kojima je radila bila je izrada živopisnih ilustracija za novootvorenu apartmansku zgradu na zapadnoj obali grada. U projektu pod imenom West Coast oslikala je zidove simpatičnim crtežima u skladu s tematikom soba.

asanović4

Živopisne ilustracije nastale su u stilu old school tetovaža čiji su najčešći motivi oni morske tematike uz kombinaciju mornara, pin up djevojaka i cvijeća, jednostavnih linija i jarkih boja.

asanović3

West Coast se nalazi na zapadnoj strani splitske luke, od kuda možete uživati u prekrasnom pogledu na srednjo-dalmatinske otoke, sunčanju i šetnji po zapadnoj obali. Na 5-15 minuta šetnje od West Coast-a smješteni su: ACI marina, dva jedriličarska kluba, plivački klub “Jadran”, kao i plaže jugo-zapadnog dijela poluotoka Marjan. Isto toliko su udaljeni stari centar grada, čuvena splitska Riva te Dioklecijanova palača.

asanović

asanović5

asanović6

Komentari