Ovako izgleda novi klub Central u Splitu

central-velika

U samom srcu Splita, na nekadašnjem mjestu kultnog kina Central, prošlog je tjedna otvoren istoimeni klub. Kapacitetom od oko 1000 ljudi, klub sadrži i 3 VIP zone na dvije etaže, 4 šanka te naravno impresivan plesni podij ispred DJ-a, dok je jedna od VIP loža smještena upravo iza DJ bootha. Jedno od najboljih svjetskih ozvučenja d&b audio također “krasi” klub.

central5

Program kluba je koncipiran na način da će se svaku večer u tjednu izmjenjivati različiti tematski partiji, a cilj je posjetiteljima osim raznolikog glazbenog programa, priuštiti i različite vizualne ambijente. Kako je izgled kluba inspiriran upravo filmom ponedjeljak je rezerviran za večer koja će na velikom LCD ekranu prikazivati filmske klasike, popraćen cjelovečernjim clubbingom.

central7

Utorkom će publika uživati u večeri Garden Of Art, s raskošnim plesačima i performerima. Petkom će večer ‘La Fiesta’ uz zvučne DJ zvijezde biti obilježena areal akrobatima svjetski poznatog Cirque du Soleil koji će visokim stropom Centrala letjeti na svili. Subota donosi ‘Age of Gold’, disco & evergreen hitove, sve upakirano u odličan glazbeni mash-up.

central8

Osim svakodnevno bogatog programa, klub najavljuje do kraja ljeta i nastupe svjetskih DJ imena kao što su Sharam, američki DJ, producent, polovica legendarnog Deep Disha, Sunnery James & Ryan Marciano i mnogi drugi. Klub će svakim danom biti otvoren od 01:00 do 06:00.

central9

central6

central4

central1

central2

central3

Komentari