Evo što znamo dva dana prije predstavljanja novog iPhonea

iphone4

Bliži se službeni datum predstavljanja najnovijeg iPhone modela – Apple je prošlog tjedna potvrdio kako će se veliki godišnji event održati 7. rujna, a iako ćemo vidjeti i sve novosti vezane uz Apple Watch, iPhone 7 definitivno je najveća zvijezda predstavljanja. Glasine su sve brojnije i sve glasnije, teško je razaznati koja bi mogla biti istinita, ali nekoliko njih se ponavlja u svim izvještajima.

Prema svim predviđanjima, sveukupan izgled telefona se ne bi trebao drastično mijenjati osim u nekim sitnim detaljima. Navodno će iPhone 7 imati dodatnu kameru, glavni gumb će biti osjetljiviji na dodir i neće funkcionirati na klik kao sada. Već je gotovo sigurno da novi iPhone neće imati utor za slušalice, ali postavlja se pitanje što će ga zamijeniti – mogle bi to biti nove, inovativne slušalice.

iphone-velika

Što se tiče boja, čini se kako će Apple vratiti crnu varijantu u igru, koja će zamijeniti ‘space gray’ nijansu trenutno aktualnu. Ono što će razveseliti sve s ograničenom količinom memorije, navodno se model od 16GB u potpunosti povlači, a 32GB postaju standard. S novim iPhoneom doći će i iOS 10 sa zanimljivim promjenama u načinima kako komuniciramo – novim animacijama, mogućnostima vlastoručnog potpisa u porukama… Detalji o lansiranju za sve iPhone modele bit će navjerojatnije poznati na predstavljanju u San Franciscu.

Foto: Apple

Komentari