Laptop o kojem svi pričaju

spectre-velika2

HP je nedavno predstavio najnoviji dodatak svojoj ponudi prijenosnih računala te s njim uspio podići prašine kao što to obično polazi za rukom svim Apple proizvodima. 13-inčni ultrabook dobio je ime Spectre, a na svojem najtanjem dijelu mjeri samo 10,4 milimetra zbog čega je i iznimno lagan – laptop težine nešto više od 1 kg je idealno prijenosno računalo koje bez problema nosimo u torbi.

spectre4

Elegantnom dojmu pridonosi i besprijekoran dizajn zbog kojeg se već formira lista čekanja. Kombinacija bakrene i crne boje izdvaja ga iz mora sivih nijansi, osvijetljena tipkovnica olakšava korištenje, Bang & Olufsen zvučnici daju posebnu kvalitetu zvuka, a novi uglađeni logo u potpunosti odgovara ovom stilu. S radnom memorijom od 8GB i baterijom koja traje i do 9 sati s lakoćom će postati omiljeni komad tehnike, pogotovo za one koji svoj laptop zbog posla uvijek nose sa sobom.

spectre2

Cijena i odgovara vrhunskom dizajnu, ali ostaje u rangu Macbooka, zbog čega bi mnogi Apple obožavatelji mogli prijeći u HP tabor. Početna cijena je 1169,99 $, a Spectre u trgovine dolazi u svibnju.

spectre3

spectre1

Foto: HP

Komentari