Zamislite vikend u novom Sheraton hotelu u Dubrovniku

Sheraton Dubrovnik Riviera

Sheraton Dubrovnik Riviera

U kolovozu prošle godine turistička ponuda Dubrovnika dobila je pojačanje u obliku drugog Sheraton hotela u Hrvatskoj, Sheraton Dubrovnik Riviere koji je otvoren u mjestu Srebreno, 6 kilometara od samog Grada. Na direktnoj liniji od zračne luke, ovom je pozicijom dobivena idealna kombinacija za sve goste koji žele izbjeći veliku gužvu koja se stvara u centru, uživati u miru, suncu i plaži te prema želji obilaziti dubrovačke znamenitosti. Također, pozicija je praktična za sve koji u Dubrovnik stižu poslom zato što se do samog hotela dolazi vrlo brzo.

sheratondbk5

Lobby

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel opremljen je s 250 soba i apartmana, vrhunskim kongresnim i banketnim dvoranama, Sheraton Fitness by Core Performance i Shine Spa centrom. Sobe gledaju na more ili opuštajuće zelenilo mediteranskog vrta, a dodatnu relaksaciju pružaju upravo fitness i spa centri hotela.

sheratondbk1

sheratondbk2

Opuštanju će pridonijeti i vrhunski gastro tretman restorana Leut koji nudi delicije svjetske i hrvatske kuhinje, i osvaja posebice autentičnim dalmatinskim jelima. U svako doba dana tu je Piano Bar u predvorju hotela za šalicu kave, čaja ili koktel, sve uz nezaobilazan pogled na Jadransko more i obalu. Pool Bar, Pinija, je savršen za ležerne trenutke opuštanja uz bazen.

Ovog ljeta, pak, tik uz more otvorit će se i ekskluzivni a la carte restoran Lungo Mare.

Restoran Leut

Restoran Leut

sheratondbk-Piano-Bar-area

Piano Bar

sheratondbk-Piano-Bar-outdoor-terrace

Terasa Piano Bara

Ako tražite mjesto za bijeg ovog nadolazećeg uskršnjeg vikenda, hotel je pripremio poseban paket za dvije osobe s tri noćenja, bogatim doručkom, uskršnjim brunchom, piće dobrodošlice i još puno toga. Više možete saznati na službenim stranicama hotela.

sheratondbk-Pool-Bar-Pinija-

Pool Bar, Pinija

sheratondbk-Shine-Spa-lobby

Shine Spa lobby

sheratondbk3

Komentari