Novi hostel u centru Zagreba

U središtu grada Zagreba otvorio se hostel Casablanca i s 12 minuta hoda od glavnog zagrebačkog trga odličan je izbor za sve putnike koji žele da im sva urbana ponuda centra grada bude nadohvat ruke. Zahvaljujući svom položaju hostel je izvrsno povezan s cijelim gradom, dok je sva kulturna ponuda centra grada doslovno nadohvat ruke kroz najviše 15-ak minuta hoda.

21 hostel

15 hostel

Hostel također nudi svjež dizajn nastao spajanjem modernih i starih elemenata u uređenju prostora. Sobe se odlikuju modernim dizajnom, a uključuju klima-uređaj i drveni pod. Sve sobe sadrže vlastitu kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Hostel ima kapacitet od 10 soba od kojih su 7 dvokrevetnih, 2 jednokrevetne i 1 četverokrevetna. Svaka soba ima svoju kupaonicu i klima uređaj, te je u cijenu sobe uključen i doručak. U spavaonicama su na raspolaganju i ormarići na zaključavanje i pristup zajedničkoj kupaonici. Hostel Casablanca također obuhvaća potpuno opremljenu zajedničku kuhinju i unutarnji salon. Gostima je na raspolaganju i besplatan WiFi koji mogu koristiti u objektu.

19 hostel

12 hostel

Tržnica sa svježim proizvodima smještena je na svega 5 minuta hoda, kao i nekoliko restorana i barova. Do živahne Tkalčićeve ulice i njezinih brojnih restorana i barova dolazi se 15-minutnom šetnjom kroz povijesnu jezgru Zagreba što često bude i opuštajući događaj sam za sebe. Gosti se mogu opustiti i u hostelskom baru te na velikoj privatnoj terasi sa vrtom gdje ljeti mogu uživati u miru i tišini.

16 hostel

13 hostel

Toplina hostela očituje se i s činjenicom da je kuća u kojoj se nalazi hostel Casablanca bila dom bake današnjih vlasnica hostela. Nakon silnih putovanja tijekom studenstskih dana i boravka po raznim hostelima te potaknute njima kuću svoje bake su unuke, arhitektice, Zrinka i Jelena Koržinek preuredile u hostel i baki u čast prozvali je Casablanca (kuća bake Blanke). Najveća pomoć u hostelu je i prijateljica Alina, koja radi sa sestrama Koržinek još prije nego što je hostel otvoren.

14 hostel

9 hostel

Hostel je otvoren u srpnju ove godine na adresi Vlaška ulica 92, a sve novosti vezane uz ponudu hostela možete saznati putem njihove Facebook Stranice.

8 hostel

7 hostel

6 hostel

4 hostel

3 hostel

2 hostel

1 hostel

Foto: Facebook

Komentari