Novi zabavni filmovi u kinima

U tjednu od 30. srpnja do 05. kolovoza u Cinestar kinima u Branimir centru, Avenue mallu, Areni, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Vukovaru, Slavonskom brodu i Varaždinu dolaze tri nova zabavna filma!

Une-nouvelle-bande-annonce-pour-Mission-Impossible-Rogue-Nation-3-affiches

Ethan Hunt po peti puta kreće u nemoguću misiju! Pred njim je vjerojatno najteži zadatak do sada, jer su mu protivnici članovi međunarodne organizacije odmetnutih pod imenom Syndicate. Jednako pripremljeni, vješti i ubojiti učinit će sve da zauvijek unište IMF.

Kapetan Sabljozubi prava je gusarska avantura koja se proteže kroz sedam mora u potrazi za blagom Lama Rame. Dječak Pinky pridružuje se na opasnom i uzbudljivom putovanju s Kapetanom Sabljozubim u potrazi za blagom i svojim pravim ocem. Priča o avanturama Kapetana Sabljozubog je vrlo popularna u Norveškoj, a Kapetan Sabljozubi je najskuplji dječji norveški film u povijesti kojeg vrijedi pogledati.

Francuska komedija ‘Moj prvi put’ donosi priču o mladiću imenom Jeremie koji se jednoga jutra budi pokraj zgodne djevojke, zbunjen i u nevjerici, jer mu se tako nešto prvi puta dogodilo… Naime, inače se najradije budi pokraj svojega budućega supruga Antoinea, siguran u njihovu ljubav. Što će se dalje dogoditi pogledajte u ovoj smiješnoj priči koje ide u suprotnom smjeru nego smo inače naviknuli!

Foto: Facebook

Komentari