Novi film Leonarda DiCaprija

Malo kome nije poznat veliki i strastveni angažman holivudskog glumca Leonarda DiCaprija oko ekološkog očuvanja naše planete. Posljednjih godina viđamo ga na raznim konferencijama, no i filmskim glamuroznim dodjelama nagrada kako na jako pametan, elokventan i zanimljiv način skreće pozornost javnosti na neka ekološki goruća pitanja, posebno ono o globalnom zatopljenju.

before-the-flood-1

Sljedeći, očekivani korak bio je i dokumentarni film ‘Before the Flood’ o klimatskim promjenama u režiji Fisher Stevensa, a kojeg su producirali Stevens,  Leonardo DiCaprio, James Packer, Brett Ratner, Trevor Davidoski, and Jennifer Davisson Killoran i Martin Scorsese kao izvršni producent. Osim što ga producira Leonardo DiCaprio je i narator i voditelj priče ovog dokumentarca.

before-the-flood-2

Film je prikazan na Toronto International Film Festivalu 9. rujna ove godine te je odmah podigao prašinu interes kritike i javnosti. Za nekoliko dana, točnije 30. listopada film će premijerno biti prikazan na National Geographic kanalu te i u kinima za potpuni filmski doživljaj.

before-the-flood-3

before-the-flood-4

Foto: Screenshot

Komentari