Novi dućan zdrave hrane u Zagrebu

Okruženi smo pričama o zdravlju i više-manje znamo koje su namirnice zdrave, no manje nas zna kako ih se pravilno kombinira. Ovo vrijedi za začine, bilje koje se koristi u domaćinstvu i za čajeve. Ne tako davno naši su bake i djedovi na selu znali brati samoniklo bilje i sušiti ga za pripremu čaja, znali su kombinirati bilje radi raznih njihovih namjena za zdravlje organizma. To znanje se, na žalost, nije baš prenjelo na buduće naraštaje.

čaj i ekipa 12

čaj i ekipa 8

U Zagrebu se danas, u Vlaškoj 117, u 13 sati, otvara odlično mjesto gdje sve te informacije možete saznati! Otvara se novi dućan u kojemu ne samo da ćete moći kupiti razne vrste začine i čajeva, već i saznati kako ih kombinirati da biste dobili idealnu vašu mješavinu za piće i jelo.

čaj i ekipa 11

čaj i ekipa 7

Novi dućan Čaj & Ekipa unosi sklad prirode u vaš život – na licu mjesta uvijek ćete moći kupiti zdrave i ukusne čajeve, aromatizirane kave za uravnotežen početak svakog dana, začine koji donose magiju u svaki tanjur, te orašaste plodove, sušeno voće i ponešto svježeg voća s hrvatskih krajeva za ukusan i zdrav zalogaj.

čaj i ekipa 10

čaj i ekipa 6

U njihovoj ponudi možete pronaći konopljine proizvode poznate po svom zdravom i pozitivnom djelovanju na cjelokupni organizam. Gotovo svi danas znaju da je pravilna prehrana bitan dio ljudskog zdravlja. Čaj & Ekipa ne bavi se isključivo unosom kvalitetnih namirnica u vaše domove nego poticanjem svijesti o zdravlju uma i tijela putem pravilnog kombiniranja namirnica i samog načina života.

čaj i ekipa 9

čaj i ekipa 5

Proizvode kao što su čaj, začini, kava, orašasti plodovi, sušeno voće, aromatizirane kave i aromatizirani šečeri, konopljino i laneno ulje, brašno konoplje, heljde i lana, sjemenke lana, energetske pločice, svježe jabuke i sl. možete kupiti ‘na rinfuzu’ kako bi svatko našao onu idealnu količinu za svoj zdravi dio dana. Što sve imaju u ponudi te razne novitete s područja zdrave prehrane možete saznati prateći ih na njihovoj Facebook stranici, a ako ih se odlučite posjetiti, znajte da je radno vrijeme od ponedjeljka do petka – od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 16 sati.

čaj i ekipa 4

čaj i ekipa 3

čaj i ekipa 2

čaj i ekipa 1

čaj i ekipa 13

čaj i ekipa 14

Foto: Hrvoje Zalukar

Komentari