Još bolji Dior ruževi u više boja

dior4

Modna i beauty kuća Dior dulje se vrijeme pripremala za lansiranje nove make up poslastice, na koju je, očekivano, malo tko ostao imun. Kultni Diorov ruž za usne, Rouge Dior, u rukama Petera Philipsa dobio je sasvim novu formulu i u prodaju ovih dana došao u rasponu od čak 50 tonova.

Novu formulu već su imale priliku isprobati brojne beauty blogerice, koje od tada na svojim platformama nižu hvalospjeve. Rouge Dior je sada, čini se, još bolji, nanosi se vrlo jednostavno i glatko, usnama pruža srednje do intenzivno prekrivanje, a osim toga ih hidratizira i mnoge su žene zaključile kako je na usnama vrlo ugodan i lagan, bez osjećaja težine. To ‘duguje’ hijaluronskoj kiselini i mangovom maslacu, koji njeguju i štite usne.

dior

Svih 50 nijansi kremaste je teksture, koja se u dodiru s usnama pretvara u dva efekta, odnosno finiša; jedan je satenski (36 ruževa), a drugi mat (11 ruževa). Osim toga, Dior je predstavio i dodatne četiri mat nijanse, kojima se približio okrugloj brojci 50, a koje su čak i izuzetno mat. Boje su podijeljene u pet kategorije; nude, ružičaste, koraljne, legendarne crvene i ‘ekstremne’.

dior2

Ruževi su ovog rujna došli u prodaju sa stilom, a zaštitno lice ruževa za usne, koje se pojavilo i u beauty kampanji koja prati lansiranje, je ponovno holivudska glumica Natalie Portman.

Foto: Dior

Komentari