Novi cool par na sceni

Alicia Vikander and Michael Fassbender leave Louis Vuitton BAFTA diner

Osim što nižu uspjehe na filmskim platnima, nižu ih i u privatnom životu, i to zajedno. Alicia Vikander i Michael Fassbender novi su holivudski par koji posljednjih mjeseci osvaja simpatije publike. Njihova veza još uvijek nije službeno potvrđena, no sve češće zajedničke fotografije ovog inače vrlo tajanstvenog i povučenog para odaju dojam cool glumačkog i ljubavnog dueta, za koji se pretpostavlja da je vezu započeo još krajem 2014. godine.

Michael Fassbender stars as Tom Sherbourne and Alicia Vikander as his wife Isabel in DreamWorks Pictures' poignant drama THE LIGHT BETWEEN OCEANS, written and directed by Derek Cianfrance based on the acclaimed novel by M.L. Stedman.

Alicia Vikander i Michael Fassbender na snimanju filma

Tada su Alicia i Michael zajedno snimali film ‘The Light Between Oceans’, koji u kina dolazi ovog rujna. U međuvremenu su oboje stasali u prave filmske zvijezde, svaki na svoj način. Michaela Fassbendera filmska je publika imala priliku upoznati kroz seriju blockbustera kao što su X-Men i Inglourious Basterds, a prvu konkretniju aklamaciju dočekao je 2013. godine, kada je od Akademije zaradio prvu nominaciju za Oscara, u kategoriji najboljeg sporednog glumca za doprinos filmu ’12 Years a Slave’. Ove godine za njega je uslijedilo novo priznanje i još jedna oskarovska nominacija, prva u kategoriji najboljeg muškog glumca (film Steve Jobs), u kojoj konkurira ovogodišnjem favoritu Leonardu DiCapriju.

Michael Fassbender and Alicia Vikander leave their hotel in New York

No, Michael nije jedini koji će ove nedjelje prošetati crvenim tepihom dodjele Oscara, jer na tom će mu se mjestu pridružiti i njegova djevojka Alicia. Alicia Vikander postala je holivudska ‘it’ djevojka takoreći preko noći, a oko ove švedske glumice u predoskarovskoj se utrci podignulo uvjerljivo najviše prašine, jer relativno nepoznata umjetnica osvojila je nominaciju za Oscara i najbolju sporednu ulogu u filmu ‘Danish Girl’, kroz koji ju je po prvi puta imala prilike upoznati nešto šira publika.

Aliciju voli i modni svijet; Anna Wintour postavila ju je na naslovnicu siječanjskog broja Voguea, a s modnom kućom Louis Vuitton potpisala je ekskluzivni ugovor, prema kojem nosi isključivo njihove kreacije u javnosti. Novi cool par Hollywooda tek je nekoliko puta snimljen zajedno u javnosti, zbog čega svi njihovi simpatizeri s nestrpljenjem očekuju nedjelju i dodjelu Oscara, kada bi dvoje nominiranih partnera napokon moglo zajedno zakoračiti i prošetati crvenim tepihom.

Foto: Splash News

Komentari