Mirisno ljeto s novim Bulgarijevim parfemom

Brend Bulgari predstavio je novi miris za ovo ljeto pod nazivom Aqva Divina, inspiriran čudesima Sredozemnog mora i božicom Venerom. Za novu, modernu Veneru koja se ponovno rađa u srcu valova Mediterana, majstor parfema Alberto Morillas je zamislio miris ‘slanog cvijeta’ prizivajući suncem okupanu kožu kako izranja iz mora.

aqvadivina1

Parfem Bulgari Aqva Divina otvara se notama bergamota i đumbira, a zatim šarm magnolije ispunjava središnje note. Mirisi dunje i mandarine pridonose voćnom i raskošnom tonalitetu sve dok se ne dođe do baznih nota jantara i pčelinjeg voska kako bi se dobio eliksir čiste senzualnosti s puderastim, drvenastim i senzualnim tonovima. Njima kao da se doslovno priziva miris ljeta, kompleksan kakav je, s citrusnim, cvjetnim elementima, istovremeno vrlo složen, ali svjež i primamljiv. Savršen za ljetne mjesece kad prilike zahtijevaju nešto lagano, osvježavajuće, no upečatljivo.

aqvadivina_naslovna

Bočica parfema inspirirana je krivuljom i nježnim nijansama školjke čije se boje prelijevaju na suncu. Okrugla i polirana poput bisera uistinu je glamurozan, a nepretenciozan dodatak svakoj polici s parfemima.

aqvadivina2

Komentari