Za žene koje vole svakodnevne ‘statement’ komade

Vrlo uspješan talijanski fast-fashion brend Imperial osnovao je 1976. modni stručnjak Adriano Aere prepoznajući još tada ubrzana kretanja na modnom tržištu koja su želje i potrebe kupaca da uvijek budu u epicentru novih trendova, stavile u prvi plan. Upravo u brzini i prilagodljivosti leži tajna uspjeha brenda Imperial, koji je od početka ostao vjeran svojoj ‘Made in Italy’ strategiji, pritom jamčeći vrhunsku kvalitetu, povoljne cijene i brz ritam proizvodnje.

modiana

Stoga ne čudi što je od pronalaska novog trenda do gotovog artikla potrebno svega 8-10 dana. Stotinu monobrand dućana i preko 1500 multibrand prodajnih mjesta diljem svijeta, samo su neke vrlo impresivne brojke koje govore u prilog sve većem rastu i uspjehu Imperiala.

imperial (8)

U Modiani potražite proljetnu kolekciju koja vješto suprotstavlja uličnu modu kreativnom i sofisticiranom glamuru, istovremeno nalazeći uporište u mekanim linijama te izuzetno diskretnom suvremenom dizajnu. Raznovrsne teme kolekcije susreću se u savršeno balansiranom koktelu trendova koji Imperial odjeću čine najvišim izrazom funkcionalne mode!

Komentari