Novi brend na hrvatskoj sceni – I WISH

wish

Novi brend jučer je ugledao svjetlo dana na domaćoj modnoj sceni. ‘I WISH’ je pokrenula mlada dizajnerica Andrea Šket Škomac te nakon završene talijanske škole mode i dizajna Callegari uspješno otvorila i showroom u Zagrebu.

Prve dvije kolekcije Impress i Take a bow ispunile su novootvoreni showroom u zagrebačkom centru Green Gold – Impress kolekcija sastoji se od 10 modela haljina izrađenih od likre i čipke, s dodacima satenskih i ukrasnih traka, a u njoj prevladavaju nude nijasne, koje zrače nježnošću i ženstvenošću te su nosive u svečanim i večernjim prilikama.

wish5

Andrea Šket Škomac i Ecija Ojdanić

Za hrabrije i odvažnije, dizajnerica je pripremila kolekciju Take a bow. Zaštitni znak kolekcije velike su mašne izrađene od scuba i tila, koje na haljinama izgledaju glamurozno, a ujedno prate liniju tijela. U kolekciji se mogu pronaći i kompleti hlača s korzetima i suknje s crop topovima, koji će naglasiti ono najbolje na svakoj ženskoj figuri.

Bojana Gregorić, Marijana Batinić, Ecija Ojdanić, Nataša Janjić i Marijana Mikulić među prvima su posjetile novootvoreni ‘I WISH’ showroom te odabrale kreacije po svom ukusu.

Nataša Janjić

Nataša Janjić

Marijana Mikulić

Marijana Mikulić

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Foto: Sara Dombre

Komentari