Novi Bellabeat ‘listić’ pomaže u oslobađanju od stresa

bellabeat6

Do sada ste vjerojatno čuli za jednu od najbrže rastućih domaćih start-up kompanija Bellabeat. Ako ne zbog njihovih Leaf proizvoda, onda zbog suvremenog načina rada, ophođenja prema svojim zaposlenicima i činjenice da su radna mjesta ovog ljeta preselili na Kanarske otoke svima na zadovoljstvo.

bellabeat1

Najnoviji ‘listić’, predstavljen jučer, već ruši rekorde predbilježbi. Dizajniran je da ženama pomogne u borbi sa svakodnevnim stresom te da u kombinaciji s posebno prilagođenom aplikacijom prati dnevne parametre vašeg organizma kako bi se što bolje mogli suočiti s mogućim posljedicama napornog radnog dana. Bellabeat Leaf Urban doista pomiče granice u borbi sa stresom, a možete ga nositi kao ogrlicu, narukvicu ili broš – kako najbolje odgovara vašem stilu.

bellabeat3

Uz Leaf Urban, osim stresnih indikatora, možete pratiti uspjehe pri vježbanju, zabilježiti nove pomake u meditaciji, jeste li dobro spavali i bolje razumjeti svoje tijelo kroz praćenje ciklusa. Iako nije egzaktna znanost, olakšat će vam primjećivanje odstupanja te pomoći da tijelo prilagodite svakoj situaciji. Analiza organizma pokazat će kojim ste danima bili više pod stresom te olakšati da, ako je ikako moguće, to promijenite.

bellabeat4

Na Bellabeat stranici možete se predbilježiti za Leaf Urban i zajedno s brendom krenuti u novu, suvremeniju etapu brige za vlastito tijelo.

bellabeat2

bellabeat7

Foto: Bellabeat

Komentari