Novi aparat Dolce Gusto Drop inspiriran kapljicom kave

Tvrtka Nestlé predstavila je novi aparat za kavu Nescafé Dolce Gusto Drop. Svojim minimalističkim dizajnom inspiriranim kapljicom kave, Drop osigurava jednostavnu pripremu omiljenog napitka i postavlja nove smjernice za pripremu kave kod kuće. Novi Nescafé Dolce Gusto Drop, naime, ima praktičnu zapreminu spremnika za vodu od 0,8 litara, spreman je za uporabu za samo 30 sekundi, a profesionalni pritisak od 15 bara omogućuje pripremu ukusnih napitaka.

dolcegustodrop

Aparat za kavu Nescafé Dolce Gusto Drop dostupan je u crnoj, crvenoj i bijeloj boji pa će se tako uklopiti u svaki dom. Dolce Gusto aparati i kapsule na hrvatsko su tržište lansirani prije pet godina, a danas Nescafé Dolce Gusto kavoljupcima nudi širok asortiman napitaka, od vrhunskih espresso kava pa do poslastica poput Café Au Lait, Cappuccina, Latte Macchiata i Chococina. Razlog zašto je njegova popularnost i dalje aktualna je dizajn jednostavan za korištenje te najkvalitetnija zrna Arabica kave sadržana u kapsulama koje osiguravaju svježinu i jačinu okusa kave.

dolcegustodrop1

Ovim putem poklanjamo jedan aparat za kavu Nescafé Dolce Gusto Drop sretnom čitatelju/čitateljici koji ponudi najkreativniji odgovor na pitanje što za njih znači popiti jutarnju kavu. Svoje odgovore zajedno s podacima šaljite na adresu info@journal.hr do nedjelje, 6. prosinca 2015., u ponoć, a mi ćemo u ponedjeljak, 07. prosinca 2015., objaviti dobitnika.

Dobitnica Nescafé Dolce Gusto Drop aparata za kavu je Suzana Orešić iz Vrbovskog koja će o nagradi biti obaviještena e-mailom. Čestitamo!

dolcegustodrop2

Komentari