Novi album Leonarda Cohena

Leonard Cohen je svoju publiku iznenadio s najavom novog albuma. Nakon što je imao svoj veliki “come back” 2008. godine, Leonard Cohen ne staje i sa svakim novim projektom, albumom osvaja pozitivne reakcije i kritike.

Leonard Cohen post

Posljednji album “Popular problems” pomeo je kritike te je i proglašen jednim od najboljih albuma u prošloj godini. Niti pola godine nakon što ga je izdao najavljuje novi. Album “Can’t Forget: A Souvenir of the Grand Tour” bit će objavljen 11. svibnja 2015. godine.

Na albumu će se naći dvije nove pjesme “Never Gave Nobody Trouble” i “Got a Little Secret”, dvije obrade koje do sada nisu bile snimane: “Choices” Georgea Jonesa i ljubavna pjesma “La Manic”, originalno od Georgesa Dora. Ostale pjesme na albumu su “Field Commander Cohen”, “I Can’t Forget”, “Light as a Breeze”, “Night Comes On” i “Joan of Arc and Stages”.  Album se sastoji od snimljenih pjesama sa turneje “Old Ideas”, novih nikada objavljenih pjesama te snimki s koncertnih probi. Očekujemo da će baš te snimke biti prava poslastica za obožavatelje jer će  slušajući novi album moći pobliže upoznati njegov proces izvođenja tijekom pokusa.

Foto: facebook stranica Leonarda Cohena i leonardcohen.com

Komentari