Nove vjenčanice hrvatskog modnog brenda eNVy room

envy room8

Kako bi svoje vjenčane haljine prikazali u najljepšem svjetlu, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović koji stoje iza domaćeg modnog brenda eNVy room otputovali su na mediteransku ljepoticu Maltu i ondje snimili novu bridal kampanju.

„Malta je doista podatna fotografska kulisa sa svojim tradicionalnim ribarskim selima, srednjovjekovnim gradovima i  prirodnim atrakcijama. Iako nije bila inspiracijski vezana za Maltu, kolekcija se prekrasno uklopila u sami ambijent“, objasnili su dizajneri.

envy room3

eNVy room ovom kampanjom predstavlja 14 novih vjenčanica, izrađenih od najfinije čipke, lepršave svile i mekanog tila. Tu su bajkovite krinoline, čipkane haljine bogato nabirane u struku, popularne slip vjenčanice od svilenog satena i haljine sirena kroja u raznim varijacijama. Dizajnerima je i dalje imperativ udobnost i lakoća nošenja vjenčanica.  Pri kreiranju svake nove vjenčanice Nikica i Vjeko osluškuju potrebe i želje moderne mladenke koja prije svega želi u svojoj vjenčanoj haljini nesputano provesti cijelu noć.

envy room4

Fotografiju kampanje potpisuje dugogodišnji suradnik eNVy Rooma, Šime Eškinja, a u ulozi modela našla se Anamarija Crnoja, kojoj se kao mladoženja pridružuje muški model Oliver Vučković.

envy room7

envy room2

envy room9

envy room5

Komentari