Nove slastice u simpatičnom kvartovskom kafiću Kim’s Coffee

palacinke kims3

Adresa Petrove 21 u Zagrebu u posljednjih nekoliko godina postala je vrlo dobro poznata među svim istinskim ljubiteljima kave, koji osim u svom omiljenom napitku imaju priliku uživati i u ugodnom ambijentu simpatičnog kvartovskog kafića Kim’s Coffee.

palacinka kims2

On je ove godine proslavio svoj peti rođendan, a kako bi i dalje bio rado posjećena lokacija za ugodne razgovore i druženja uz klasične i mnoštvo originalnih napitaka od kave ili pak jutarnji doručak i brunch vikendom, Kim’s Coffee trudi se stalno uvoditi inovacije u svoju ponudu.

palacinka kims

Uz honey macchiato, shakeove i smoothieje različitih okusa na koje smo se već navikli, ovaj kvartovski kafić u svoju je ponudu ovog lipnja po prvi puta uveo i palačinke te paralelno s time na najbolji mogući način iskoristio voćnu kraljicu sezone – jagodu. Palačinke možete birati s dodacima po svom ukusu, a najprimamljivija kombinacija trenutno je ona s bijelom čokoladom ili Nutellom i jagodama.

palacinka

Jagode su iskorištene za još jednu slasticu odnedavno dostupnu u Kim’su, a riječ je o oreo jagoda shakeu. Želite li se rashladiti ili si zasladiti ljetne dane, Kim’s Coffee adresa je na koju definitivno morate svratiti.

palacinka2

Foto: Kim’s Coffee

Komentari